Betalingen gjøres ved slutten av kjøpet, og beløpet vil bli trukket fra kortet ditt tidligst når bestillingen er sendt.

På Allbuy kan du betale med følgende kort:

- Dankort
Visa / Dankort
- MasterCard
- JCB
- Maestro

I tillegg til kortbetaling tilbyr vi følgende betalingsalternativer:

mobilepay
M obilePay er enkel betaling med mobil i butikker, nettbutikker, apper og mellom brukere. Les mer om MobilePay her.

ViaBill
Med ViaBill kan du kjøpe en vare her og nå, selv om du kanskje ikke har alle pengene igjen på kontoen din. Ved å velge rente- og avgiftsfri delbetaling i kassen i nettbutikken, kan du i stedet dele inn betalingen i mindre porsjoner og fordele beløpet over flere måneder. Les mer om ViaBill her.

bankoverføring
Hvis du vil betale for bestillingen via bankoverføring, kan du sende oss en e-post med bestillingen din til info@allbuy.dk. Med denne betalingsmåten er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen.

PayPal
PayPal, en leder innen sikre onlinebetalinger, gjør det mulig for kjøpere og bedrifter å sende og motta penger online. PayPal har over 100 millioner registrerte kontoer i 202 land og regioner. Med denne betalingsmåten er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen.

EAN
Offentlige institusjoner har muligheten til å betale for bestillingen via EAN-fakturering. Alle EAN-bestillinger må sendes via e-post til info@allbuy.dk hvor de opprettes manuelt.

sikkerhet
Sikkerhet er selvfølgelig alltid et stort fokus når det gjelder sensitive data som kredittkortinformasjon. Det er viktig for oss at kundene våre opplever et høyt sikkerhetsnivå når de bruker systemene våre.