Gjeldende betingelser for privat- og bedriftskunder.

Salgs- og leveringsbetingelser for kjøp av produkter på Allbuy.dk

Du finner alltid gjeldende salgs- og leveringsbetingelser under "Vilkår" på www.allbuy.dk.

Avtalevilkår og informasjonsplikt

Når du fullfører en bestilling, vil du automatisk motta en ordrebekreftelse med informasjon om bestillingen din.

priser

Alle priser er, for levering i Danmark, gjeldende salgspriser inkl. Mva. For leveranser til adresser utenfor EU refunderes moms automatisk etter levering. 

Hvis vi oppdager en feil i prisen på ett eller flere produkter du har bestilt, vil vi varsle deg så snart som mulig og gi deg muligheten til å bekrefte bestillingen din til riktig pris eller kansellere den. 

Vi er under ingen omstendigheter forpliktet til å selge produktene til deg til feil lavere pris (selv etter å ha sendt leveringsbekreftelse) når denne feilen i prisen er åpenbar og gjenkjennelig og lett kunne ha blitt oppdaget av deg som en feil pris. Prisene kan endres når som helst, men (bortsett fra som forklart ovenfor) vil ingen prisendring påvirke noen ordre hvis en ordrebekreftelse allerede er sendt.

Rabatter

Generelle rabatter

Vi tilbyr rabatter til alle kunder i form av forskjellige kampanjer. Hvis det er rabatt på en vare, vil rabatten allerede bli trukket fra prisen som vises på nettstedet. På den måten er prisen du ser alltid "Din pris". Dette følger gjeldende retningslinjer fra Forbrukerombudet.

Individuelle rabattkoder 
For individuelle rabattkoder trekkes rabatten bare ved utsjekking. Individuelle rabattkoder legges inn på slutten av kjøpsprosessen. Individuelle rabattkoder kan ikke kombineres med spesialtilbud og andre rabatter.

Volumrabatter

Volumrabatter kan fås ved å sende en henvendelse til Kontakt Volumrabatter kan ikke kombineres med spesialtilbud og andre rabatter.

Gavekort

Hvis du har mottatt et gavekort fra Allbuy, kan du bruke dette som betalingsmåte på www.allbuy.dk ved å legge inn koden på slutten av kjøpsprosessen under "Rabattkode". Gavekortet trenger ikke innløses samtidig, men kan deles i flere kjøp.

Hvis du har kjøpt et gavekort www.allbuy.dk dette gjelder 1 år fra utstedelsesdatoen.

Fordeler for bedrifter og institusjoner

Bedrifter og institusjoner kan etter avtale oppnå gunstige vilkår. Disse vilkårene kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Betaling

På allbuy.dk aksepteres følgende betalingsmåter:

  • Dankort / kredittkort
  • mobilepay
  • Bankoverføring (Kontakt kundeservice)
  • Kontanter ved innsamling (Kontakt kundeservice)
  • ViaBill
  • betal Apple

Betaling trekkes bare når varen er sendt.

Kredittkort

Følgende kort godtas på allbuy.dk: Dankort, VISA / Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, JCB og Mastercard.

Hos Allbuy belastes det ikke noe gebyr for bruk av Dan og kredittkort.

Bankoverføring Ved betaling via bankoverføring overføres totalbeløpet før varen sendes. Når du betaler via bankoverføring, dekkes du ikke av innsigelsesordningen.

PayPal

Hvis du betaler via PayPal, er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen. Les mer om vilkårene på PayPals nettsted.

ViaBill

Betaling via ViaBill:

Når du kjøper med ViaBill, vil du først motta varene dine. Du må da betale den månedlige ytelsen din den 20. hver måned.

Hvis du kansellerer kjøpet ditt, avsluttes betalingsavtalen med ViaBill.

ViaBill finansierer kjøp for inntil 2.000 kr. Beløp over 2.000 kr finansieres i samarbeid med SparXpress. Hvis du allerede har en Viabill-konto, koster den 39 DKK. i avgift hver måned. Les mer: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Faktura kunde

Bedrifter og institusjoner kan søke om å bli fakturakunder. Første ordre betales på forhånd.

Påminnelsesgebyr / renter

Hvis betaling ikke skjer i tide med faktura / kontoutskrift, påminnes et påminnelsesgebyr på DKK 100 pr rykker. Hvis betaling ikke skjer etter den andre påminnelsen, overføres kravet om innkreving og gebyrene pålegges i henhold til loven. Ved forsinket betaling belastes også renter i samsvar med bestemmelsene i dansk rentelov.

Leveringskostnader

Frakt i Danmark

Når du sender en ordre med leveringsadresse i Danmark, vil det bli belastet et leveringsgebyr på minst 29,95 DKK for ordrer under 500,00 DKK. Det er gratis levering for bestillinger over DKK 500,00 for pakkeboks. Hvis levering velges til forretningsadressen eller med levering, belastes et gebyr på DKK 14,95. 

PostNord: 29,95 DKK - 34,95
GLS: 14,95 - 34,95 DKK

Speditøren kan velges ved utsjekking. Vi forbeholder oss retten til å endre speditør. Levering med speditør er alltid kun for kantstein.
Dersom inkludering er mulig kan dette kjøpes under betaling.

Frakt til resten av verden

For leveranser utenfor Danmark tilkommer et leveringsgebyr på DKK 250,00-500,00 for alle bestillinger. (For levering i Tyskland gjelder de samme kostnadene som for levering i Danmark).

DHL: DKK 250,00 - 500,00

Speditøren er valgt av Allbuy.dk og kan variere.

Plukk

Det er mulig å hente og betale for bestillingen din hos Allbuy. Imidlertid MÅ det avtales en spesifikk dato og tid for henting.

leveringstid

Lagervarer sendes vanligvis samme dag eller dagen etter bestilling.

Varer som ikke er på lager er vanligvis 3-7 virkedager å ankomme, men er selvfølgelig avhengig av forsinkelser hos produsenten. 

Hvis leveringstiden er lengre enn dette, vil det oppgis i forbindelse med kjøpet ditt. Du vil motta en e-post når bestillingen er sendt fra oss.

Bestillingen din blir ikke sendt før den er samlet inn. Dette betyr at vi venter på at alle de bestilte varene skal ankomme lageret vårt før vi sender bestillingen.

Levering til utlandet

Ved levering i utlandet gjelder de samme vilkårene som ovenfor. Lengre leveringstid kan imidlertid forekomme, avhengig av lokale leveringsbetingelser.

Merk! For leveranser utenfor EU kan den nasjonale tollvesenet kreve toll og merverdiavgift på forsendelsen. Allbuy er ikke ansvarlig for om den nasjonale tollvesenet krever dette beløpet. Noen ganger samler tollvesenet beløpet fra transportøren, som deretter belaster mottakeren.

Levering til Grønland.

Dersom det er behov for en speditør, for å kunne sende bestillingen til en leveringsadresse på Grønland, kan fraktgebyret være høyere enn antatt ved kjøp. Dette vil være en pris basert på et gjeldende tilbud, fra Blue Water Shipping eller RAL.

Returrett og avbestilling

I følge loven har du 14 dagers angrerett når du handler på nettet. Allbuy tilbyr en 90 dagers angrerett. Avbestillingsperioden utløper 90 dager etter dagen du mottok varene dine.

Du må varsle oss innen 90 dager etter mottakelse om at du ønsker å kansellere kjøpet. Du kan gjøre dette ved å starte returprosessen på www.allbuy.dk/retur. 

Hvis du kontakter oss via e-post, vil du motta en e-post som bekrefter mottakelsen av din henvendelse. Du kan ikke angre ved å bare nekte å motta varen uten samtidig å gi oss klar beskjed om dette. 

For å overholde kanselleringsfristen, må du returnere varene dine senest 14 dager fra datoen du varsler Allbuy om at du ønsker å kansellere kjøpet. Du må betale for at pakken skal returneres, og du er ansvarlig hvis skader oppstår under transport.

Refusjonen vil bli gjort uten unødig forsinkelse, senest 14 dager fra datoen vi mottok varene dine returnert. Refusjonen gjøres til det samme betalingskortet som du brukte da du betalte for bestillingen.

Hvis du har kjøpt flere varer fra oss, har du muligheten til å sende en eller flere varer tilbake, selv om de ble kjøpt i en ordre. Vær oppmerksom på at du ikke får refundert fraktkostnadene hvis du angrer på en del av kjøpet ditt. 

Vi kan holde tilbake betaling til vi mottar varen, med mindre du sender oss dokumentasjon for å få den returnert.

Du er ansvarlig for forverring av varenes verdi, som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å teste varene på vanlig måte, slik du ville gjort i en fysisk butikk. Beløpet du kan få tilbake, avhenger av varens kommersielle verdi, og i noen tilfeller kan det bety at du bare kan få fraktkostnadene tilbake. ”

Vi anbefaler at du returnerer varen i originalemballasjen.
Hvis originalemballasjen mangler, kan det føre til en reduksjon i verdien på varen.)

Du må betale fraktkostnadene i forbindelse med retur til Allbuy.

Visse varer kan ikke returneres med vanlig post. Dette gjelder: Varer over 35 kg.

Kostnaden for å returnere disse varene forventes å koste maksimalt: DKK 500.

Rapporter din retur via www.allbuy.dk/retur eller bruk standard avbestillingsskjema, som du finner nederst i vilkårene.

Varen er sendt til:
Allbuy
Postboks 282
6330 Padborg

Vi godtar kun pakker som sendes direkte til adressen.

garanti

Kjøpslovens mangleregler kan gjelde for kjøp av varer. Som forbruker har du 2 års rett til å klage. Hvis du mottar en feil vare i forhold til bestillingen eller en skadet vare, må du klage innen rimelig tid etter at du har konstatert mangelen. Hvis du klager innen 2 måneder, anses klagen i tide.

Klager kan meldes pr. post: Kontakt. Du kan bruke din klagerett ved å sende varen tilbake. Vi betaler rimelige fraktkostnader dersom klagen er berettiget.

Hvis klagen din er berettiget, betyr det at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller en reduksjon i prisen, avhengig av den spesifikke situasjonen.

Hvis klagen er berettiget, vil vi refundere (rimelige) fraktkostnader. Varen må alltid sendes tilbake i riktig emballasje. Husk også å få en kvittering for frakt så vi kan refundere fraktkostnadene.

Rapporter alltid retur via www.allbuy.dk/retur

Varen er sendt til:
Allbuy
Postboks 282
6330 Padborg

Vi godtar kun pakker som sendes direkte til adressen.

 Bestillinger som ikke overholder Allbuys vilkår og betingelser vil bli kansellert uten varsel.

Personvern

For at du skal inngå en avtale med oss, trenger vi følgende informasjon: navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Vi forutsetter registrering av dine personopplysninger med det, ved at vi kunne gi varen til dig.

Personopplysningene registreres hos Allbuy og lagres i fem år, hvoretter opplysningene slettes.

Dataansvarlig for www.allbuy.dk er Allbuy.

I tillegg samarbeider vi med en rekke andre selskaper som lagrer og behandler data. Bedrifter behandler informasjon kun på våre vegne og kan ikke bruke den til egne formål. 

Vi jobber bare med databehandlere i EU eller i land som kan gi din informasjon tilstrekkelig beskyttelse.

Som registrert hos Allbuy har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har også rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du etter personopplysningsloven og henvendelser i forbindelse med dette rettes til Kontakt.

Klage
Dersom du som forbruker ønsker å klage på kjøpet ditt, må du ta kontakt (legg inn e-postadresse for aktuell person/enhet i nettbutikken). Dersom vi ikke lykkes med å finne en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen til Styrenes hus.

For å kunne klage må produktet eller tjenesten du ønsker å klage på ha kostet minimum 1.110 100.000 kr og maks 720 XNUMX. For klager på klær og sko må prisen imidlertid ha vært minst XNUMX kr. Det koster et gebyr å få behandlet klagen.

Når du handler på en e-merket nettbutikk kan du få behandlet saken din gratis – uansett beløp. Les mer her.

Dersom du er bosatt i et annet EU-land enn Danmark, kan du klage til EU-kommisjonens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

PriceRunner kjøpsgaranti

Ditt kjøp hos oss dekkes fullstendig av PriceRunner kjøpsgaranti. Det sikrer deg opptil 50.000 XNUMX kroner hvis det skulle oppstå et problem i forbindelse med kjøpet ditt. For å bli dekket av kjøpsgarantien, trenger du bare å være et registrert medlem av PriceRunner.

For de av dere som ikke er medlem av PriceRunner og har besøkt oss gjennom deres tjeneste, kan du fortsatt få kjøpet ditt sikret gjennom kjøpsgarantien. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på hjemmesiden deres innen en time. Det er gratis og tar bare et øyeblikk. Registrer deg for PriceRunner-kjøpsgarantien.

PriceRunner-kjøpsgaranti forsikrer deg i tilfelle skade på varen ved levering, skadet vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er feil eller mangelfull eller hvis levering av varen mislykkes. Husk at bestillingen må være adressert til deg personlig.

Hvis noe går galt i forbindelse med kjøpet ditt, dekker kjøpsgarantien deg for både anskaffelseskostnader og fraktkostnader. Du vil også motta erstatning for den direkte økonomiske skaden du kan ha påført som følge av feilen. Kjøpsgarantien dekker ikke verditap, inntektstap eller andre direkte eller indirekte kostnader.

For de siste vilkårene og listen over kategorier som er unntatt fra garantien, besøk PriceRunner.

Link til avbestillingsskjema

Handelsvilkår ble sist oppdatert 15. januar 2022.

Generell informasjon

Allbuy.dk / A1
Postboks (282)
6330 Padborg

CVR: 27832342 / SE: 38360574

Alle kjøp gjøres gjennom:
A1 Gmbh
På Gütherbahnhof 3 
24983, Handewitt, Tyskland