For brødrene Mogens Lassen (1901-1987) og Flemming Lassen (1902-1984) var det aldri noe annet spørsmål enn at de skulle være arkitekter. De ble født inn i en kunstnerisk familie og evnene til å skape dem lå naturlig. Der andre gutter i nabolaget lekte med biler, brukte brødrene tid på å kartlegge bygninger og skissere dem. De ble født til å være arkitekter og de tok begge rollen med stolthet.

By Lassen

By Lassen Kubus Skål

Kubus Bowl er basert på originale skisser av Mogens Lassen og inneholder elementer fra Bauhaus, som Mogens Lassen ble veldig inspirert av. Den tyske designskolen mente at god design skulle være tilgjengelig for folket, og denne tanken appellerte til Mogens Lassen. Kubus Bowl er produsert i Danmark med fokus på høy kvalitet og solid håndverk, og skålen er en naturlig forlengelse av de ikoniske Kubus lysestakene, som Mogens Lassen designet tilbake i 1962.

Se alle Cube

By Lassen - Ingeborg Sofa

Den vakre og uttrykksfulle Ingeborg-sofaen ble opprinnelig designet i 1940 av arkitekt Flemming Lassen. Ingeborg Sofa er basert på samme designuttrykk som den nylig lanserte loungestolen Ingeborg, og sammen utgjør de to en matchende duo. De elegante, buede armlenene gir karakter til designet og gir inntrykk av en varm omfavnelse.

Se Ingeborg