Pierre Paulins banebrytende sittekonsept sprenger igjen grenser, og beveger seg utendørs. Fortryllende eksteriør krever dedikerte sitteplasser for å definere plass og skape stemning.

Den skulpturelle mykheten til Pacha-kolleksjonen har alltid belønnet sitteren med et nivå av avslapning som tilsvarer å sitte på skyene som inspirerte den. Nå er den karakteristiske komforten og den særegne estetikken til innendørskolleksjonen tilgjengelig ute. Dens lavtliggende typologi - en sjeldenhet blant uteservering - vil definitivt gi en uttalelse.

Video lysbilde

Bruk denne teksten til å dele informasjon om merkevaren din med kundene dine. Beskriv et produkt, del kunngjøringer, eller velg kunder i butikken din.

Pierre Paulins første skisser

Pierre Paulins første skisser for det som skulle bli Pacha Collection var enkle blyantkonturer som lignet skyer. Disse formene ble grunnlaget for Pacha Lounge Chair, som definerte en ny tidsånd. Uten begrensning innledet Pacha en æra på lavt nivå, og introduserte en ny måte å slappe av på da den ble lansert i 1975.

Den høyt elskede Pacha Lounge Chair fikk selskap av en rekke av Paulins andre design, inkludert en versjon med armlener, Pacha Ottoman og Pacha Sofa - tilgjengelig i modulære konstruksjoner. Alle har nå blitt gjenforent og gjenoppfunnet for denne utendørskolleksjonen. Med et lite fotavtrykk kan Pacha-kolleksjonen settes sammen i ulike kombinasjoner for å passe størrelsen på uterommet samt stilen og atmosfæren i omgivelsene.

Designet for holdbarhet

Pacha Collection for utendørs er designet for holdbarhet og har et spesialutviklet membranmellomlag som er både vannavstøtende og pustende for å sikre rask tørking etter eksponering for regn samtidig som den overbærende komforten til den ikoniske originalen opprettholdes. Basen er laget av fuktbestandig kryssfiner for å gi økt beskyttelse under fuktige forhold og inkluderer en hel dreiemekanisme i rustfritt stål. Et avtagbart regntrekk gir ekstra beskyttelse mot elementene slik at du kan sitte blant skyene igjen så snart regnet forsvinner.

Den franske designeren Pierre Paulin (1927-2009) drømte om å bli skulptør før han gikk over til design, og hans arbeid viser en tydelig skulpturell sensibilitet.

Etter en læretid ved Marcel Gascoins verksted i Paris, satte Paulin ut på egenhånd og designet Pacha Lounge Chair i 1975. Han siterte Ray og Charles Eames og George Nelson blant sine påvirkninger, og i likhet med Nelson betraktet han seg selv som en funksjonalist som la til " to små dråper poesi" for hans arbeid, de lavthengende møblene hans ga et nytt tilbakelent perspektiv på livet, og hans fremtidsrettede, eklektiske og skulpturelle tilnærming til design reflekterte stemningen fra det frittflytende 1970-tallet.

PIERRE PAULIN

Den legendariske franske møbeldesigneren Pierre Paulin utfordret 1960- og 70-tallet med sin gjenkjennelige og innovative stil som umiddelbart revolusjonerte hverdagsmøbler.

En glad modernist, Paulins lavtliggende stykker ga et nytt tilbakelent perspektiv på livet, og hans fremtidsrettede, eklektiske og skulpturelle tilnærming til møbeldesign fanget øyeblikkelig stemningen på det svingende 60-tallet. Den hedonistiske, vridde stilen til Paulins design tiltrakk seg også beskyttelsen av presidentene Georges Pompidou og François Mitterrand, som ba ham pusse opp deler av Elysée-palasset på 1970- og 80-tallet.

GUBI GÅR AL FRESCO

Designet for å bevege seg like enkelt mellom innendørs og utendørs rom som vi gjør, GUBIs nye interiørmøbler og belysning, estetikken til Gabriella Crespis raffinerte Bohemian '72 Collection har blitt elsket av stjernene på scenen og skjermen. GUBI legger til dynamikk til GamFratesis TS-bordet og Bill Currys innovative Obello-lampe, gjenoppfinner dem som bærbart tilbehør som følger oss uansett hvor vi går, og bringer utseendet og følelsen av utendørs utendørs.