Frakt i Danmark

Når du sender en ordre med leveringsadresse i Danmark, vil det bli belastet et leveringsgebyr på minst 29,95 DKK for ordrer under 500,00 DKK. Det er gratis levering for bestillinger over DKK 500,00 for pakkeboks. Hvis levering velges til forretningsadressen eller med levering, belastes et gebyr på DKK 14,95. 

PostNord: 29,95 DKK - 34,95
GLS: 14,95 - 34,95 DKK

Speditøren kan velges ved utsjekking. Vi forbeholder oss retten til å endre speditør. Levering med speditør er alltid kun for kantstein.
Dersom inkludering er mulig kan dette kjøpes under betaling.

Frakt til resten av verden

For leveranser utenfor Danmark tilkommer et leveringsgebyr på DKK 250,00-500,00 for alle bestillinger. (For levering i Tyskland gjelder de samme kostnadene som for levering i Danmark).

DHL: DKK 250,00 - 500,00

Speditøren er valgt av Allbuy.dk og kan variere.

Plukk

Det er mulig å hente og betale bestillingen din hos Allbuy. En bestemt dato og klokkeslett for henting må imidlertid avtales med kundeservice.

leveringstid

Lagervarer sendes vanligvis samme dag eller dagen etter bestilling.

Varer som ikke er på lager er vanligvis 5-10 virkedager å ankomme, men er selvfølgelig avhengig av forsinkelser hos produsenten. 

Bestillingen din vil ikke bli sendt før den er hentet. Det betyr at vi venter til alle de bestilte varene har ankommet vårt lager før vi sender bestillingen.

Levering til utlandet

Ved levering i utlandet gjelder de samme vilkårene som ovenfor. Lengre leveringstid kan imidlertid forekomme, avhengig av lokale leveringsbetingelser.

Merk! For leveranser utenfor EU kan det nasjonale tollvesenet belaste toll og merverdiavgift på forsendelsen. Allbuy er ikke ansvarlig for om tollvesenet krever inn dette beløpet eller ikke. Noen ganger henter tollvesenet beløpet fra transportøren, som deretter henter det fra mottakeren.